وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه ؟

وقت سفارت فرانسه با یلدا سیر؟ اگر قصد سفر به کشور فرانسه را دارید در گام اول شما نیازمند یک پاسپورت و گرفتن وقت سفارت فرانسه برای سفر خود هستید . برای تعیین وقت سفارت توسط همکاران ما در یلداسیر مدارک و فرم های مربوطه جهت ارائه به سفارت تنظیم و آماده می گردد .

 

چگونه ویزا فرانسه بگیریم ؟

مرحله اول گرفتن وقت سفارت فرانسه

۱ – از طریق مراجعه با آژانس یلداسیر ( تهران، خیابان سمیه، تقاطع خیابان موسوی، ساختمان سعید، طبقه اول، واحد ۲۵ )

۲ – تماس تلفنی : از طریق شماره تماس  ۸۸۸۳۰۰۳۵ – ۰۲۱

و ارسال تصویر صفحه اول پاسپورت به شماره واتس آپ ( ۰۹۲۲۶۴۴۸۰۲۴ )

۳ – به صورت آنلاین : ارسال تصویر صفحه اول پاسپورت به ایمیل ( yaldaseir.1@gmail.com )

 

مرحله دوم تکمیل مدارک لازم

۱ – شامل ترجمه شناسنامه – کارت ملی – مدارک شغلی

۲ – مدارک مالی – مدارک تحصیلی – پاسپورت با اعتبار بالای ۶ ماه 

۳ – تکمیل فرم مخصوص اطلاعات و بلیط ، واچر هتل ، بیمه مسافرتی ( توسط آژانس انجام می گردد )

 

مرحله سوم 

حضور در محل تعیین شده در روز وقت سفارت و تحویل کلیه مدارک به سفارت و دریافت رسید و انجام امور انگشت نگاری . 

 

مرحله چهار

پس از دو هفته مراجعه به سفارت و دریافت ویزا 

 

نکته دریافت وقت سفارت فرانسه !

  • یک تا سه هفته پاسخ درخواست شما زمان می برد .
  • به علت درخواست های بالا و حجم بالای متقاضیان معمولا تمام وقت های سفارت سریع اخذ می گردد.
    در صورتی که می خواهید وقت سفارت فرانسه را بگیرید به این نکته توجه داشته باشید که، دریافت وقت سفارت فرانسه با هزینه ارزان توسط یلدا سیر انجام میپذیرد.

مدارک دریافت ویزای توریستی فرانسه

بعد از اینکه وقت سفارت فرانسه را گرفتید و تاریخ مراجعه برای دریافت ویزا کاری یا توریستی برای شما تعیین شد. شما با مراجعه در تاریخ مشخص‌شده می‌توانید ویزای موردنظر خود را برای سفر به فرانسه، از سفارت این کشور تهیه بفرمایید.

این نکته را نباید فراموش بفرمایید ، مدارک زیر را برای درخواست ویزا شینگن همراه خود داشته باشید ، البته توجه بفرمایید که تمامی مدارک ارائه ‌شده شما نیاز به ترجمه خواهند داشت.

 

۱- فرم درخواست روادید : فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل شود (لیست مترجمان مورد تائید سفارت فرانسه در ایران).

۲ – دو قطعه عکس رنگی: عکس رنگی زمینه سفید دو قطعه

۳ – شناسنامه : اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه‌ها

۴ – بلیط رفت و برگشت

۵ – اصل گذرنامه متقاضی به همراه کپی : اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی بوده و دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد.

۶ – کپی روادید شینگن قبلی : فتوکپی کلیه روادیدهای شینگن که تاکنون دریافت کرده‌اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.

۷ – اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

الف) کارمندان: قرارداد کار، صورتحساب بانکی شش ماه گذشته، رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی، مفاصا حساب مالیاتی

ب) برای تجار و بنگاه داران: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی.

ج) مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی ۶ ماهه، مفاصا حساب مالیاتی.

د)  بازنشستگان: فیش حقوق بازنشستگی ۶ ماه گذشته.

ه) برای کودکان و دانشجویان: گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می‌کند، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه

۸ – واچر هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تأمین هزینه‌ها به اندازه ۱۲۰ یورو در روز را ارائه دهد)

۹ – بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ مبنی بر پوشش هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه‌های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند. (دارنده روادید کثیرالسفر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست).

۱۰ – نامه‌ هدف : نامه ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده باشد.

بعد از تشکیل پرونده برای شما، مدارک شما مورد بررسی قرارگرفته و در صورت کامل بودن مدارک ویزای شما صادر خواهد شد، و  باید توجه داشته باشید که ، برای افراد بالای ۱۲ سال حضور شخص در هنگام تشکیل پرونده اجباری خواهد بود.

 

مدت زمان صدور ویزا شینگن ؟

معمولا مدت زمان صدور ویزا شینگن دو هفته ( ۱۴ روز کاری ) طول می کشد .

 

مدت اعتبار ویزا شینگن ؟

اعتبار ویزا شینگن بستگی به درخواست مسافر و برنامه سفر وی دارد که از یک هفته تا یکماه می باشد . ( برای بار اول دو هفته اعتبار و یک هفته اقامت داده می شود )

 

هزینه صدور ویزا شینگن ؟

۶۰ یورو هزینه صدور ویزا

۲۸ یورو هزینه VFS

هزینه کارمزد آژانش بابت تکمیل و تنظیم مدارک ( مبلغ آن طی تماس تلفنی هماهنگ می گردد )

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *