ویزا شینگن ارزان ! چگونه ویزا شینگن بگیرم؟

ویزا شینگن ارزان ! چگونه ویزا شینگن بگیرم؟

ویزا شینگن چیست ؟

ویزا شینگن  ( Schengen Visa ) یک سند صادر شده توسط کشور های اروپایی ( کشور های عضو شینگن ) است که طبق پیمانی با نام شینگن ، قوانین و مقرراتی در راستای فعالیت های مرزی و مسافرتی خود وضع کرده اند ، و به دارنده آن اجازه می دهد تا به یک امضا کننده موافقت نامه شینگن به منطقه شینگن سفر کند.

منطقه شنگن شامل ۲۶ کشور عضو است ، از جمله ۲۲ عضو اتحادیه اروپا هستند.

یک ویزا شینگن به صورت یک برچسب در گذرنامه صادر می شود و ظاهر آن برای همه کشورهای منطقه شینگن مشابه است.

ویزا شینگن برای سفر و ارتباط سریع تر و راحت تر بین همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا که عضو شینگن هستند معرفی شد. هنگامی که یک کشور عضو شینگن ویزا را صادر می کند، دارنده این ویزا می تواند آزادانه بین کشورهای عضو سفر کند.

 

چگونه ویزا شینگن بگیریم ؟

مرحله اول گرفتن وقت سفارت

۱ – از طریق مراجعه با آژانس یلداسیر ( تهران، خیابان سمیه، تقاطع خیابان موسوی، ساختمان سعید، طبقه اول، واحد ۲۵ )

۲ – تماس تلفنی : از طریق شماره تماس  ۸۸۸۳۰۰۳۵ – ۰۲۱

و ارسال تصویر صفحه اول پاسپورت به شماره واتس آپ ( ۰۹۲۲۶۴۴۸۰۲۴ )

۳ – به صورت آنلاین : ارسال تصویر صفحه اول پاسپورت به ایمیل ( yaldaseir.1@gmail.com )

مرحله دوم تکمیل مدارک لازم

۱ – شامل ترجمه شناسنامه – کارت ملی – مدارک شغلی

۲ – مدارک مالی – مدارک تحصیلی – پاسپورت با اعتبار بالای ۶ ماه 

۳ – تکمیل فرم مخصوص اطلاعات و بلیط ، واچر هتل ، بیمه مسافرتی ( توسط آژانس انجام می گردد )

مرحله سوم 

حضور در محل تعیین شده در روز وقت سفارت و تحویل کلیه مدارک به سفارت و دریافت رسید و انجام امور انگشت نگاری. 

مرحله چهار

پس از دو هفته مراجعه به سفارت و دریافت ویزا شینگن

 

کشورهای عضو شینگن

پیاده سازی قراردادهای شینگن در سال ۱۹۹۵ آغاز شد .امروزه، ۲۶ کشور عضو شینگن وجود دارد .

 

ایسلندیونانفرانسهمالت
ایتالیاهلندآلماناسپانیا
لتونینروژبلزیکاستونی
لیختن اشتاینلهستانجمهوری چکفلاند
لیتوانیپرتغالدانمارک
لوکزامبورگسوئداسلواکی
مجارستانسوئیساسلوونی

 

بیشتر کشورهای شینگن در اتحادیه اروپا هستند، اما اتحادیه اروپا را با منطقه شینگن اشتباه نگیرید!

جمعیت منطقه شینگن بیش از ۴۰۰ میلیون نفر می باشد و این مساحت ۴٫۳۱۲٫۰۹۹ کیلومتر مربع است. مرزهای خارجی منطقه شینگن ۵۰،۰۰۰ کیلومتر طول دارد.

جزایر قناری و  Azores، Madeira اعضای ویژه ای از اتحادیه اروپا و بخشی از منطقه شینگن هستند، اما در خارج از اروپا قرار دارند.

موناکو، سان مارینو و واتیکان در اروپا هستند اما عضو شینگن نیستند.ایرلند و بریتانیا هم عضو شورای امنیت شینگن نیستند.

کشورهایی مانند رومانی، بلغارستان، کرواسی و قبرس در حال پیوستن به پیمان شینگن هستند. برخی از پیش شرط هایی وجود دارد که کشورها باید آنها را رعایت کنن تا عضو شینگن بشوند .

 

مدارک لازم برای دریافت ویزا شینگن

 توجه بفرمایید که تمامی مدارک ارائه ‌شده شما برای اخذ ویزا شینگن نیاز به ترجمه خواهند داشت.

۱- فرم درخواست روادید : فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل شود (لیست مترجمان مورد تائید سفارت فرانسه در ایران).

۲ – دو قطعه عکس رنگی: عکس رنگی زمینه سفید دو قطعه

۳ – شناسنامه : اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه‌ها

۴ – بلیط رفت و برگشت : داشتن بلیط هواپیما ( رفت و برگشت )

۵ – اصل گذرنامه متقاضی به همراه کپی : اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی بوده و دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد.

۶ – کپی روادید شینگن قبلی : فتوکپی کلیه روادیدهای شینگن که تاکنون دریافت کرده‌اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.

۷ – اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

الف) کارمندان: قرارداد کار، صورتحساب بانکی شش ماه گذشته، رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی، مفاصا حساب مالیاتی

ب) برای تجار و بنگاه داران: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی.

ج) مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی ۶ ماهه، مفاصا حساب مالیاتی.

د)  بازنشستگان: فیش حقوق بازنشستگی ۶ ماه گذشته.

ه) برای کودکان و دانشجویان: گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می‌کند، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه

۸ – واچر هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تأمین هزینه‌ها به اندازه ۱۲۰ یورو در روز را ارائه دهد)

۹ – بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ مبنی بر پوشش هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه‌های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند. (دارنده روادید کثیرالسفر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست).

۱۰ – نامه‌ هدف : نامه ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده باشد.

بعد از تشکیل پرونده برای شما، مدارک شما مورد بررسی قرارگرفته و در صورت کامل بودن مدارک ویزای شما صادر خواهد شد، و  باید توجه داشته باشید که ، برای افراد بالای ۱۲ سال حضور شخص در هنگام تشکیل پرونده اجباری خواهد بود.

 

مدت زمان صدور ویزا شینگن چقدر است ؟

مدت زمان صدور ویزا شینگن معمولا دو هفته ( ۱۴ روز کاری ) طول می کشد .

مدت اعتبار ویزا شینگن چقدر است ؟

اعتبار ویزا شینگن بستگی به در خواست مسافر دارد که  از یک هفته تا یک ماه می باشد .

اگر شما برای اولین بار به کشور عضو شینگن سفر می کنین به ویزا شما ۲ هفته اعتبار و ۱ هفته اقامت داده می شود .

هزینه صدور ویزا شینگن چقدر است ؟

۶۰ یورو هزینه صدور ویزا

۲۸ یورو هزینه VFS

هزینه کارمزد آژانش بابت تکمیل و تنظیم مدارک ( مبلغ آن طی تماس تلفنی هماهنگ می گردد )

 

انواع ویزا شینگن

ویزا شینگن شامل این نوع ویزا ها می باشد .

ویزا شینگن گردشگری

ویزا شینگن توریستی ، اجازه بازدید از هر کشوری در منطقه شینگن را برای لذت بردن و یا برای بازدید از دوستان یا خانواده ای که اقامت در هر یک از کشورهای شینگن دارند را می دهد . دارنده ویزا شینگن توریستی می تواند در مدت شش ماه به تعداد روزهای تعیین شده در ویزا بماند که از ۹۰ روز تجاوز نمی کند.

ویزا شینگن کسب و کار

صاحب این نوع ویزا شینگن مجاز به انجام کار در کشور مقصد می باشد. هر گونه محدودیت برای فعالیت های تجاری خود را بر روی ویزا بیان می شود.

ویزا شینگن دانشجویی

صاحب این نوع ویزا شینگن مجاز به اقامت و تحصیل در کشور است . دارنده این ویزا مجاز به اقامت دائم نیست و شامل محدودیت های خاصی می شود.

 

بسته به اهداف سفر، ویزا شینگن می تواند به صورت زیر صادر شود:

ویزا نوع A

Airport Transit Visa ( ترانزیت فرودگاه ) برای حمل و نقل در فرودگاه عضو منطقه شینگن است . مسافران دارنده این ویزا شینگن مجاز به ترک فرودگاه نیستند، و باید در فرودگاههای عضو شینگن ، هواپیمای خود را عوض کنند و به مقصد کشور دیگری که عضو منظقه شینگن نیست برود

 

ویزا نوع B

به مسافران دارنده این ویزا شینگن اجازه می دهد تا از طریق منطقه شینگن در مدت ۵ روز به مقصد نهایی خارج از منطقه شینگن سفر کند.

 

ویزا نوع C

این نوع ویزا شینگن برای اقامت کوتاه مدت در هر کشور عضو شینگن است . مدت زمان بازدید مجاز در ویزا ذکر شده است. بسته به اهداف سفر خود یکی از این سه مدل را می تواند انتخاب کند.

  • Single entry ( یک بار ورود ) : فقط یک بار ورود در هر یک از کشورهای منطقه شنگن مجاز است. پس از خروج از منطقه شینگن، مجددا ورود مجاز نیست حتی اگر هنوز ویزا شینگن معتبر باشد.
  • Double entry ( دو بار ورود ) :دارندگان این ویزا  حق دو بار ورود به کشور های شینگن را دارند، و اعتبار آن در ویزا نشان داده شده است. پس از خروج دوم از منطقه شینگن، مجددا ورود مجاز نیست حتی اگر هنوز ویزا شینگن معتبر باشد.
  • Multiple entry (چند بار ورود ) : این ویزا تعداد ورودی های موجود در منطقه شینگن را محدود نمی کند. این ویزا تنها دارای محدودیت زمانی است ، اعتبار آن محدود به ۹۰ روز در عرض ۶ ماه است. روز اول ورود به یکی از کشور های شینگن به عنوان اولین روز اعتبار ویزا محسوب می شود.

 

ویزا نوع D یا  ( national visa )

ویزا نوع D در موارد خاص برای تحصیل، اقامت یا کار در کشوری در منطقه شینگن صادر شده است. این ویزا شینگن ممکن است:

یک بار ورود باشد : برای افرادی که نیاز به اقامت در کشور شینگن دارند برای دوره خاص

چند بار ورود باشد : بدون نیاز به اخذ روادید دیگری می‌توان به‌ تمامی کشورهای ناحیه‌ شینگن بدون محدودیت سفر کرد. این نوع ویزا در موارد زیر اعطا می شود:

  • برای مطالعه در طول مدت یک سال، با امکان گسترش؛
  • برای کارهای علمی و آموزشی یا تحقیقاتی
  • برای کارشناسان یا متخصصان برای به اشتراک گذاشتن تخصص یا مهارت خود سفر می کنند تا در یک فعالیت حرفه ای شرکت کنند . مثل ورزشکاران ، هنرمندان
  • موارد اضطراری، مانند شرایط پزشکی، که محدود به یک دوره خاصی از زمان است که قادر به ترک ناحیه شینگن نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *