ویزا دبی توسط اداره مهاجرت و وزارت کار این کشور صادر می‌شود . و تمامی افراد ملزم به دریافت ویزا در هنگام سفر به این کشور هستند به استثنای شهروندان کشورهای حوزه خلیج فارس و همچنین شهروندان برخی از کشورهای اروپایی. گرفتن ویزای دبی برای ایرانیان توسط کارگزاران و شرکت های هواپیمایی معتبر مثل یلداسیر انجام می شود . اما نوع ویزا نسبت به هدف و مدت زمان سفر متغیر است و به چند گروه مختلف تقسیم می‌شود.

 

قیمت ویزای دبی 

قیمت ویزا نسبت به نوع ویزا متفاوت هست . لیست قیمت ویزای دبی در زیر مشخص می باشد .

 

ویزای فوری دبی

درهم410/ قیمت ویزا

  • مدت اقامت/ ۱۴ روز
  • مدت اعتبار/ ۳۰ روز
  • </span
  • مدت زمان اخذ ویزا / کمتر از ۲۴ ساعت

ویزای ۴۸ ساعته دبی

درهم_/ قیمت ویزا

  • مدت اقامت/ ۲ روز
  • مدت اعتبار/ ۳۰ روز
  • </span
  • مدت زمان اخذ ویزا / ۱ تا ۳ روز

ویزای ۹۶ ساعته دبی

درهم_/ قیمت ویزا

  • مدت اقامت/ ۴ روز
  • مدت اعتبار/ ۳۰ روز
  • </span
  • مدت زمان اخذ ویزا / ۱ تا ۳ روز

ویزای ۱۴ روزه دبی

درهم280/ قیمت ویزا

  • مدت اقامت/ ۱۴ روز
  • مدت اعتبار/ ۶۰ روز
  • </span
  • مدت زمان اخذ ویزا / ۱ تا ۳ روز

ویزای ۱ ماهه سینگل

درهم300/ قیمت ویزا

  • مدت اقامت/ ۲۹ روز
  • مدت اعتبار/ ۶۰ روز
  • </span
  • مدت زمان اخذ ویزا / ۱ تا ۳ روز

ویزای ۱ ماهه مولتی

درهم745/ قیمت ویزا

  • مدت اقامت/۲۹ روز
  • مدت اعتبار/ ۶۰ روز
  • </span
  • مدت زمان اخذ ویزا / ۱ تا ۳ روز

ویزای ۳ ماهه سینگل

درهم755/ قیمت ویزا

  • مدت اقامت/ ۸۹ روز
  • مدت اعتبار/ ۶۰ روز
  • </span
  • مدت زمان اخذ ویزا / ۱ تا ۳ روز

ویزای ۳ ماهه مولتی

درهم1770/ قیمت ویزا

  • مدت اقامت/ ۸۹ روز
  • مدت اعتبار/ ۶۰ روز
  • </span
  • مدت زمان اخذ ویزا / ۱ تا ۳ روز

انواع ویزا امارات

ویزاهای توریستی دبی : این ویزا دارای زمان‌های متغیر هست . تمامی ویزاها به دو گروه تقسیم می شوند یکبار ورود و چندبار ورود.

  • ویزا ۱۴ روزه ، مدت اقامت این نوع ویزا  ۱۴ روز
  • ویزا ۳۰ روزه سینگل ، مدت اقامت این نوع ویزا  ۲۹ روز
  • ویزا ۳۰ روزه مولتی ، مدت اقامت این نوع ویزا  ۲۹ روز
  • ویزا ۹۰ روزه سینگل ، مدت اقامت این نوع ویزا  ۸۹ روز
  • ویزا ۹۰ روزه مولتی ، مدت اقامت این نوع ویزا  ۸۹ روز
  • ویزا ۹۶ ساعته مدت اقامت ۴ روز

ویزای تجاری دبی

ویزای کار دبی : این نوع ویزا توسط شرکتی که فرد را استخدام کرده است باید اقدام شود .

 

قیمت ویزای دبی,شرایط ویزای دبی

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی

  • اسکن پاسپورت با حداقل اعتبار ۷ ماه به بالا
  • اسکن کارت ملی و شناسنامه
  • اسکن عکس ۴*۳ ( عکس زمینه پشت سفید )

نکات لازم ویزا دبی

  • شرایط ویزای امارات برای دختر و پسر زیر ۱۸ سال و افراد بالای ۶۰ سال به این صورت هست که برای دریافت ویزا نیاز به همراه دارند و همراه باید حتما از فامیل درجه یک باشد مثل پدر ، مادر ،فرزند
  • یک قطعه عکس با زمینه سفید نیاز نیست
  • قابل توجه اینکه ورود به هریک از شهرهای کشور امارات مستلزم دریافت روادید بوده و اقامت بیش از مدت ذکر شده در روادید حتی برای مدت یک روز غیر قانونی است و فرد خاطی ملزم به پرداخت جریمه نقدی خواهد بود.
  • دریافت ویزای این کشور به دلیل عدم دخالت سفارت نیازی به مصاحبه حضوری ندارد

چطور ویزای دبی ارزان بگیریم ؟

یدا سیر معتبرترین سایت اخذ ویزا ، برای دریافت ویزای امارات با ارزان ترین قیمت با شماره های زیر تماس بگیرید .
تماس در ساعت اداری

۸۸۸۳۰۰۳۵ – ۰۲۱

و تماس در ساعات غیر اداری

 ۰۹۲۲۳۰۲۴۱۹۹

ویزای دبی آنلاین

فعلا اخذ ویزا امارات به صورت آنلاین امکان پذیر نیست .

سفارت امارات متحده عربی در ایران
اطلاعات تور دبی  

6 Comments

  1. اقبال گفت:

    سلام اگه ویزا دبی از یک دفتر هواپیمایی بگیریم میشه بلیط از دفتر هواپیمایی دیگری اخذ کنیم

  2. الهام نامداری گفت:

    شرایط ویزای دبی برای دختر چیه ؟

  3. احسان گفت:

    سلام میتونم ویزای دبی رو به صورت آنلاین بگیرم ؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *