ویزا تایلند

ویزا تایلند

ویزا تایلند و سفر به این کشور زیبا . آب و هوای گرمسیری و فرهنگ غنی آن به عنوان آهنرباهای طبیعی برای کسانی که در کنار جهان زندگی می کنن عمل می کنند. بخش بزرگی از درآمدهای تایلند از صنعت گردشگری به دست می آید، و او را به عنوان مرکز گردشگری شرق می رساند. اگر شما در یک کشور دیگر زندگی می کنید و می خواهید یک تعطیلات عالی در تایلند داشته باشید دستورالعمل هایی وجود دارد که باید آنها را دنبال کنید و مدارک لازم را تهیه کنید تا قبل از اینکه با هواپیما به تایلند برسید “زمین به شما لبخند بزند”

 

اخذ ویزا تایلند

برای سفر به تایلند کشور زیبا و توریست پذیر نیاز دارید ویزا این کشور را دریافت کنین برای اخذ ویزا تایلند با یلدا سیر تماس بگیرید.

تماس در ساعات اداری

۸۸۸۳۰۰۳۵ – ۰۲۱

و تماس در ساعات غیر اداری

۰۹۲۲۶۴۴۸۰۲۴

 

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا تایلند

  • عکس رنگی ۴*۶ پشت زمینه سفید ۲ قطعه ( با عکس پاسپورت متفاوت باشد)
  • کپی کارت ملی
  • کپی شناسنامه
  • پرینت حساب بانکی حداقل موجودی ۵ میلیون به بالا با مهر بانک
  • واچر هتل 
  • بلیط هواپیما
  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه به بالا اعتبار
  • مدت زمان اخذ ویزا ۲ تا ۴ روز کاری

 

انواع ویزا تایلند

  • ویزا توریستی 
  • ویزا مولتی

 

ویزا توریستی تایلند

هنگامی که از تایلند به منظور تفریح دید و گردشگری بازدید میکنید، شما توریست هستید. گردشگری مجاز به کار یا انجام کار در تایلند نیست. گردشگری نیازمند یک ویزای توریستی تایلند است، بنابراین شما می توانید در طول ۵۸ روز در تایلند اقامت داشته باشید . (برای دیدن قیمت تور تایلند کلیک کنین ) 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *